Често задавани въпроси


Защо да предпочета Баристо?

Защото селекциите на кафе Баристо се произвеждат и пакетират в две от най-добрите фабрики в Италия с дългогодишни традиции и опит. Качеството на различните партиди е еднакво и предпочитайки това кафе клиента получава перфектен продукт на добра цена.

Как се контролира хигиената на кафе-автоматите и на какво ниво е тя?

Ние имаме изградена система за хигиенизация на вендинг-автоматите по ХАСЕП, която е одобрена с изискванията на Агенцията по безопасност на храните. Нашите клиенти при всяко зареждане могат да видят машините отвътре и сами да се уверят в безкомпромисната чистота. Наред с е ежседмичното почистване вендинг-автоматите подлежат и на планово основно почистване всеки месец, което включва основно разглобяване на подвижни части и почистване на недостъпните места.

Защо да изберем комплексна услуга за доставка на вода и кафе?

Фирмата ни е ориентирана да предлага на клиентите си разнообразни решения в доставянето на високачествено кафе,топли напитки както и минерална вода в 20 литрови туби. Ще предоставим без депозит нужният брой диспенсъри и албалаж. Избирайки двете услуги от един доставчик може да получите най-добрите цени и условия за двете услуги. При комплексна доставка на двата продукта клиента получава безплатно количество вода всеки месец не по малко от 5 туби като,а в зависимост от оборота на вендинг-автомата бонуса може да достигне и 20 туби.

Как да се уверим във всичко написано по-горе?

Нашата цел е наред с реализирането на успешни продажби е да постигнем удовлетвореност в клиента си и убеденост, че получават висококачествена услуга на добра цена. Всеки бъдещ потребител маже да се увери в това като ние ще инсталираме пробно кафе-автомат за една седмица без да поемате какъвто и да е ангажимент. По този начин ще се убедите в професионалното ни отношение и високото качество на услугата.